BUDITE U TRENDU

AKSESOAR BEZ KOG NIJEDNA ŽENA NE MOŽE: Izaberite ručno rađenu torbu od koje se nećete odvajati!

0

Pravi izbor za vas.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Odavno je poznato da su torbe nešto bez čega žena ne može da izađe iz kuće. Gde god da krene, na posao, u šetnju ili izlazak, torba je neizostavni deo njenog outfita. Odaberite za sebe ili dragu osobu model koji će vas krasiti gde god da krenete, i u kom ćete poneti sve one vama značajne sitnice.


Crna torba, koja je uvek aktuelna, jedan je od aksesoara koji svaka žena treba da ima. Pogodna je za svakodnevne obaveze, izlaske ili gde god da poželite da idete. Torba je spremna i za vaš večernji izlazak jer je klasična i u boji koja se slaže uz sve. Možete je poručiti OVDE po ceni od 2.390 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

foto: Promo

Siva torba, dimenzija 34 x 35 x 10 cm je idealna da u nju stanu brojne stvari koje su vam neophodne sve do večeri ili do narednog dana. Napravljena je od eko kože i prati sva godišnja doba i svaku vašu životnu fazu. Poručite je jednim klikom OVDE po ceni od 2.390 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Još jedan model crne torbe koji će vas oduševiti, jer prati svaki vaš stajling i ide u korak sa vremenom. Ono što je još važno jeste da je ova torba prostrana i dovoljno velika da isprati sve vaše potrebe ukoliko ste neko ko voli da nosi dosta stvari sa sobom. Njene dimenzije su 42 x 39 x 10 cm. Ne čekajte ni malo da ova torba isprati sve vaše potrebe. OVDE je možete poručiti po ceni od 2.390 rsd ili pozvati broj telefona 011/4420-502.

 

foto: Promo

 

Srebrna torba, kao i crna, je takođe jedan od aksesoara koji je must have i nikada ne izlazi iz mode. Ova pomalo retro torba iz mode '80-ih vrlo dobro prati svaki vaš stajling. Ima jake i sigurne ručke koje vas neće izneveriti ukoliko bude puna i na samom početku dana. Možete je poručiti OVDE po ceni od 2.390 rsd ili pozvati 011/4420-502 radnim danima.

 

foto: Promo

 

* Svi proizvodi imaju garanciju 6 meseci, a celokupan asortiman možete pogledati OVDE.

 

 

makonda-tracker