prelepa

ŽUTO NIKOME NE STOJI KAO NJOJ: Kejt Midlton u prelepoj staroj haljini — ali ovog puta niko nije gledao u nju!

0

Vojvotkinja od Kembridža ovogo puta ostala je u senci neodoljivih krznenih stvorenja

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton u poslednje vreme ponovo rade "na terenu" nakon što su zbog pandemije virusa korona mesecima sastanke i ostale poslovne obaveze obavljali putem video-poziva. Sada su, međutim, ponovo bili prinuđeni da sednu ispred kompjutera, a razlog je to što su pažnju preusmerili na daleku Australiju.


Vojvoda i vojvotkinja od Kembridća razgovarali su, naime, sa stanovicima i privrednicima sa Ostrva kengura, iz južne Australije, koji su pogođeni stravičnim šumskim požarima početkom ove godine.

 


Fantastično je čuti da je duh zajednice u Australiji kao i uvek, onakav kakav smo Katerin i ja zatekli kad smo bili tamo — rekao je princ Vilijam.


Njegova supruga nije skidala osmeh s lica, a za ovu priliku odabrala je žutu haljinu modne kuće Dolče i Gabana, koju smo na njoj već videli na Vimbldonu 2018. godine. Reč je o toaleti do kolena iz kolekcije za 2017. godinu, s lepršavim kratkim rukavima koje krase mali volani.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ipak, čak ni lepa supruga princa Vilijama nije bila glavna zvezda ovog poziva, već je to mesto zauzela neodoljiva koala po imenu Grejs!

 

foto: Profimedia

S obzirom na to koliko su ove životinje pogođene i ugrožene tokom pomenutih požara, veliki broj koala smešten je u centre za negu životinja, a među njima je beba Grejs, koja je u park za divlje životinje u kojem živi stigla pre mesec dana i, kako ističe njena negovateljica Dejna, obožava flašicu i spava veći deo dana. Grejs je tokom razgovora prišla kameri, a Vilijam i Kejt nisu mogli da sakriju koliko su razneženi.


Oh, vidi je! Tako je slatka! — rekla je Midltonova.


Izgleda kao da o njoj lepo brinu. Vidi se da Grejs tamo ima baš lep život — dodao je princ Vilijam.

 

 

makonda-tracker