samo jedan će učiniti mnogo za vaš stil

GARANTUJEMO — NEĆETE ŽALITI DINAR! Ovaj komad garderobe ćemo kombinovati na BEZBROJ načina predstojeće jeseni i zime

0

Izgleda fenomenalno, lako se uklapa u različite stilove i biće pravi hit

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Dad fashion je trend koji nam neprestano daje — bez obzira na godišnje doba.

 

Posle koketiranja sa zdepastim sandalama, šortsevima do kolena i havajskim košuljama, uzmite u obzir da je prsluk džemper, odnosno pulover ovosezonsko ažuriranje dad fashion trendova, piše Wanted.


Kako smo previše navikli na kolebanje vremena i mešanje godišnjih doba, ovaj bi mogao biti rešenje za borbu protiv zimskog oblačenja.

 

Jer, iako smo blagoslovljeni sunčanim danima i tokom jeseni i zime, to i dalje ima svojih izazova. Posebno modnih. Na korak se odmaknite od direktne sunčeve svetlosti ili izađite iz zagrejane kancelarije i budite spremni za trend koji nam dolazi.


Ove jeseni uskačemo u prsluk-džemper iliti pulover. Dovoljno je prijatan da vas zagreje, ali bez rukava verovatno nećete morati da brinete zbog pregrevanja kada stvari postanu malo toplije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by outfit moodboard (@fortheweekdays) on


Sjajna stvar kod ovog komada je što ga možete nositi samostalno ili uz košulju ispod, a dolazi u različitim bojama i materijalima, kao i u oversized i uskim varijantama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alyssa coscarelli (@alyssainthecity) on


P.S. Odličan je i kao „uradi sam“ projekat, pa ako vaša mama ili vi imate neki stari, naizgled neupotrebljivi džemper, znate šta vam je činiti!

 

 

makonda-tracker