modna inspiracija

STIŽE LETO, A TO ZNAČI — VRAĆAJU SE BELE FARMERKE! Jedan od ovih prelepih modela je kao stvoren za vašu figuru

0

Bez obzira na to da li je dan ili noć,ovaj komad idealno se uklapa u svaki letnji look!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Bele farmerke su tokom leta uvek sjajan modni izbor: udobne su, trendi i lako se kombinuju!

 

Naravno, najbolje se ističu ako ih nosite s crnom ili belom majicom i sandalama ili baletankama, ali daleko od toga da je to najbolji način da ih nosimo!

 

 

Mogućnosti su brojne, pa ih možete uklopiti u navy izgled, odnosno nositi s mornarskom majicom na pruge, nekom boho košuljom ili tunikom, pa čak i s lepršavom haljinom od laganog materijala. U svakom slučaju, možete biti sigurni da ste postigli zanimljiv i aktuelan stil koji nećemo moći da nosimo još dugo, pa bi u njemu trebalo maksimalno uživati!

 

Pogledajte kakve su sve bele farmerke nosile poznate dame i potražite inspiraciju.

 

Selma Bler

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Čuvena glumica je za šetnju za sinom odabrala pantalone ravnog kroja koje otkrivaju članke i nemaju porubljene nogavice, zbog čega su odličan izbor za svakodnevnu varijantu.

 

Ešli Tisdejl

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Glumica i pevačica koja se proslavila u Diznijevim dečijim filmovima i serijama opredelila se za pocepani skinny model koji je kombinovala s plitkim čizmama od zmijske kože i teksas košuljom, a ovaj dnevni look izgledao bi odlično i uveče ukoliko bi se nosio bez košulje.

 

Dženifer Aniston

 

Nešto komotniju verziju belih farmerki videli smo na „Prijateljici“,koja je podvrnula nogavice i tako dala svom izgledu notu ležernosti, a ove pantalone Naravno, spuštenih nogavica!) možemo da zamislimo i na nekom razgovoru za posao.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker