ne greši

IDEALAN ZA SKRIVANJE VIŠKA KILOGRAMA: Melanija Tramp u upečatljivom kaputu i cipelama za kojim uzdišu žene širom sveta (FOTO)

3

Predsednik Amerike Donald Tramp i njegova supruga ugostili su predsednika Gvatemale Džimija Moralesa i njegovu suprugu Patriciju Marokin de Morales, a posle političkih tema najviše pažnje privukao je izgled prve dame Sjedinjenih Američkih Država.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Razlog za to što je Melanija Tramp (49) ponovo glavna modna vest dana svakako je kaput modne kuće Chloé koji košta vrtoglavih 2.640 američkih dolara!

 

Reč je o komadu koji se vezuje ispod grudi, odakle se postepeno širi u A kroj, što je omiljeni model kaputa lepe supruge Donalda Trampa. Pored toga je reč o kaputima koji ne izgledaju monotono kao oni ravnog kroja, važno je reći da ovakvi modeli vizuelno izdužuju figuru i kriju eventualni višak u predelu kukova.

 

Mediji navode da je Trampova kaput nosila preko bele haljine s reverima, mada je ona većim delom ovog događaja ostala u skupocenom komadu, pa foto-reporteri nisu imali mnogo prilike da vide ostatak njene kombinacije.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Što se tiče obuće, Melanija u ovoj oblasti ne može da pogreši — ponovo je odabrala salonke, ovog puta od prevrnute kože i u interesantnoj bordo nijansi. U pitanju je klasični model Pigalle Follies koji potpisuje Kristijan Lubuten, sa štiklom visokom deseet centimetara.

 

 

makonda-tracker