svi se pitaju zbog čega je to učinila

KO ZNA HOĆEMO LI OVO IKADA VIŠE VIDETI? Modni potez Melanije Tramp koji je sve iznenadio (FOTO)

1

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država priredila je onima koji dobro poznaju njen stil nešto što svakako nisu očekivali.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga američkog predsednika Donalda Trampa posetila je jednu osnovnu školu u Čarlstonu, u Južnoj Karolini, i to u društvu Karen Pens, supruge Trampovog zamenika.

 

Prva i tzv. druga dama pridružile su se grupi desetogodišnjaka koji učestvuju u jednom humanitarnom programu Crvenog krsta, a Melanija Tramp je za ovu priliku odabrala strukirani mantil maslinastozelene boje koji je sve vreme ostao zakopčan, pa nismo imali priliku da zavirimo u ostatak njene odevne kombinacije. To je u prvi plan "izbacilo" cipele — salonke od prevrnute kože s kožnim vrhom interesantne braon boje.

 

Budući da su Melanijini obožavaoci navikli da je u fenomenalnim cipelama s visokim potpeticama, mnogi su bili iznenađeni kada se supruga Donalda Trampa nešto kasnije pojavila u veoma praktičnim i udobnim ravnim cipelama slične nijanse!

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Naime, Trampova je do te mere odana visokim štiklama da je odbijala da nosi ravnu obuću čak i tokom uragana 2017. godine, kada ju je američka javnost ismevala zbog činjenice da je bila tako glamurozna i elegantna u kritičnim trenucima. Prva dama Amerike, ipak, nije otkrila zbog čega je ovog puta odlučila da zameni visoke potpetice udobnom obućom.

 

 

makonda-tracker