jasan stav

MUŠKARCI JOJ SE DIVE ALI NA POGREŠAN NAČIN: Dženifer Aniston otkriva koji kompliment nikako ne voli da čuje! (FOTO)

0

Danas su klišei svuda oko nas, zbog čega se glumica stalno oglašava

foto: Profimedia
foto: Profimedia

O bjuti navikama Dženifer Aniston koje joj pomažu da održi mladolik izgled i u pedesetim svi su pisali, a sada je u novom intervjuu za časopis "Glamour" otkrila još neke i rekla koji joj je "kompliment" dosadilo da sluša.

Kada je reč o nezi kože, Dženifer se kune u hidrataciju i spavanje kao dva bjuti pravila kojima ponajviše može da zahvali za svoj mladolik izgled.

S druge strane, smatra da je izbegavanje sunca najgluplje bjuti pravilo za koje je čula i da je za svakoga bolje da dnevno stoji na suncu barem 15 do 20 minuta. Naravno, napominje i da je pri tome jako važno namazati se kremom sa zaštitnim faktorom koja pomaže u zaštititi kože od štetnih UV zračenja i održava njenu mladolikost. Naravno, krema za sunčanje je jedan od tri bjuti proizvoda koje bi ponela na pusto ostrvo, što je otkrila i u intervjuu, a preostala dva su hidratantna krema za lice koju koristi od svoje 15. godine, kao i balzam za usne.

 

foto: Profimedia

A iako brine o svom izgledu, što se na njoj definitivno i vidi, smetaju joj komplimenti na račun toga, a ponajviše jedan.

"Mislim da je izjava 'izgledaš predobro za svoje godine' zastareli kliše koji danas više ne drži vodu", rekla je Aniston i objasnila kako smatra da lepota nema veze sa starenjem i da u određenim godinama svako počne da vodi bolju brigu o svom zdravlju što se odražava i spolja.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker