i osmeh i stil

LEPŠU KOMBINACIJU DANAS SIGURNO NEĆETE VIDETI: Selena Gomez na glasine da pati za Džastinom Biberom odgovorila na najbolji mogući način (FOTO)

0

Dok mediji spekulišu da lepa pevačica i glumica pati zbog Džastina Bibera i njegovog venčanja, Selena je nasmejana, lepša nego ikad i zadaje modne lekcije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ukoliko ste čuli novu pesmu Selene Gomez i čitali o njoj i njenom životu, mogli biste da pomislite da je pevačica ovih dana tužna. Ako i jeste, odlično to krije.


Gomezova, štaviše, izgleda odlično raspoloženo, a to je bilo očigledno i juče, kada je gostovala u radijskoj emisiji Elvis Duran and the Z100 Morning Show.

 

 

Predstavnici medija čekali su Selenu pre emisije kako bi je fotografisali prvi put nakon što je objavila pesmu za koji mnogi slute da je posvećena Džastinu Biberu, a dobili su sve osim tužne i nervozne devojke! Pevačica se, naime, pojavila nasmejana, u jednom od najboljih modnih izbora u svojoj karijeri — svetlucavim tirkiznim odelom modne kuće Sies Marjan. Iako je na prvi pogled reč o kombinaciji klasičnog kroja, tu su detalji koji ovaj stil čine još interesantnijim i upečatljivijim: crna pruga na pantalonama, pojas na blejzeru i veliko dugme.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Gomezova je kombinovala ovo odelo s crnim salonkama i crnom majicom, a odabrala je i veoma efektan crveni lak.


Ako ima istine u glasinama da Selena Gomez pati, jedno je sigurno — nema boljeg načina da se pati nego baš ovako.

 

 

makonda-tracker