VATRENO IZDANJE

MNOGE BI U OVAKVOJ HALJINI IZGLEDALE SMEŠNO: Dženifer Lopez u još jednoj kombinaciji koja muškarce baca na kolena (FOTO)

2

Pedesetogodišnja pevačica i glumica uslikana je tokom snimanja novog filma i ceo svet ima samo jedan komentar za njen izgled - WOW!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dženifer Lopez trenutno u Njujorku snima film Marry me, u kojem će joj partner biti šarmantni Džon Bredli, koji se proslavio ulogom u seriji Igra prestola.

 

Džej Lo će ponovo pokazati da, pored pevačkog, ima i izražen dar za glumu, a jedan od kostima koji će slavna lepotica nositi u filmu izgleda kao nešto što su izvadili upravo iz njenog ormana. U pitanju je svečana haljina crvene boje koju potpisuje Aleks Peri, sa ekscentričnim i nabranim rukavima koje ne bi svako umeo da nosi.

 

Ova toaleta je u potpunosti pripijena uz Dženiferino besprekorno izvajano telo i naglašava sve njene atribute, a posebno tanak struk i najpoznatiju pozadinu na svetu.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Pevačica i glumica je ovu haljinu kombinovala s interesantnim sandalama Đanvita Rosija crvene boje koje su naročito upečatljive zbog ukrštenih providnih traka od PVC materijala.

 

Dostojno jedne Džej Lo, zar ne?

makonda-tracker