pravi izbor za dame

SAVRŠEN POSLOVNI STAJLING: Zablistajte ove jeseni uz ove komade!

0

Samopouzdanje ne dolazi samo od sebe

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svim damama je cilj da na poslu zablistaju, da se pokažu u najboljem svetlu. Samopouzdanje je najbolji saveznik u ostvarivanju poslovnih ciljeva koje smo odredili, a u njegovom građenju itekako vam može pomoći dobar odabir garderobe. Kada se osećamo lepo u sopstvenoj koži, tada smo samouverenije i lakše savladavamo dnevne izazove koji su pred nama. Pogledajte sjajne predloge, koji će vam omogućiti da izvučete ono najbolje iz sebe!


Bluza sa falticama je odličan saveznik u svakodnevnim odevnim kombinacijama. Veoma dobro i lagano se uklapa sa džinsom i drugim predstavnicima casual fazona, ali isto tako i sa poslovnim komadima kao što su cigaret pantalone ili suknje. Bež boja je must have u svakom trenutku, jer predstavlja odličan temelj za nadogradnju. Možete je poručiti OVDE po sniženoj ceni od samo 1.690 rsd pozivom na broj 011/442-0502 svakog radnog dana.

 

foto: Promo

Plisirana midi suknja od tila u bež boji je fantastičan, veoma zahvalan komad u svakodnevnom odevanju. Lako ćete je kombinovati kada idete na posao, ali vam može odlično poslužiti kako u casual tako i u večernjim kombinacijama. Može da se nosi i u svim godišnjim dobima, kao odličan temelj za nadogradnju. Til je veoma bogata tkanina koja daje dozu plemenitosti celokupnoj odevnoj kombinaciji. Veoma klasičnog, neprolaznog A kroja, sa širim pojasom, zakopčava se sa strane na zip. Možete je poručiti OVDE po fantastičnoj ceni od 2.290 rsd ili pozivom na broj 011/442-0502 svakog radnog dana.

 

foto: Promo

Mala crna haljina je jednostavno neophodan komad u svakom ormaru, jer predstavlja onaj komad koji možete ukklapati i kombinovati na milion načina, nositi u svim mogućim prilikama i svim godišnjim dobima. Ono što izdvaja ovaj model male crne haljine su naglašena ramena i to je čini veoma zanimljivom kada se nosi samostalno. Možete je naručiti OVDE po ceni od 2.990 rsd ili pozivom na broj 011/442-0502 svakog radnog dana.

 

foto: Promo

Blejzer sa diskretnim volanima je fantastičan komad u svim prilikama, na svim mestima i u svim godišnjim dobima. Odlično ukrojen i savršeno praktičan, daće vašem izgledu notu finoće i otmenosti, u kojoj god situaciji da se nalazite. Možerte ga naručiti OVDE po fantastičnoj ceni od 2.790 rsd ili pozivom na broj 011/442-0502 svakog radnog dana.

 

foto: Promo

Sako sa otvorenim rukavima je izuzetno šik komad, u kome ćete svakako biti veoma zapaženi. Sako je na preklop sa otvorenim rukavima, zatvara se na preklop vezivanjem. Ovaj fantastičan komad će umnogome oplemeniti svaku odevnu kombinaciju, dajući joj jedinstvenost i neponovljivost. Veoma je nosiv u mnogim stilovima, od casual do poslovnog i večernjeg. Postavljen je. Možete ga naručiti OVDE po ceni od 3.990 rsd ili pozivom na broj 011/442-0502.

 

foto: Promo

 

* Celokupan asortiman možete pogledati OVDE.

 

 

 

 

makonda-tracker