PUN POGODAK

NIJEDNA MODNA KAMPANJA NIJE IZMAMILA TOLIKO ČEŽNJIVIH UZDAHA: Kijanu Rivs kao maneken oborio čitavu žensku populaciju s nogu (FOTO) (VIDEO)

4

Prosto je neodoljiv...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

edan od najskromnijih i najhumanijih holivudskih glumaca, Kijanu Rivs, postao je zaštitno lice modne kuće Iv Sen Loran.

 

Nakon što je zaštitno lice muške kolekcije proleće/leto 2019. bio Travis Skot, ova modna kuća se za kolekciju jesen/zima 2019. godine odlučila upravo za Rivsa.

 

Crno - bele fotografije je radio čuveni modni fotograf Dejvid Sims, a promocija je započeta objavama na Instagramu. Na njima je pedesetčetvorogodišnji glumac predstavljen u stilu Matriksa, sa crnim sunčanim naočarama, i to u dva outfita - kožnoj jakni i u sakou.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl) on

 

Na osnovu ovog malog dela kolekcije u koju smo mogli da zavirimo izgleda i više nego obećavajuće, a imamo utisak da će se nakon niza Sad Keanu mimova, pojaviti i high fashion Keanu. Kijanu je ovo prva modna kampanja, iza koje stoji kreativni direktor Iv Sen Lorana Antoni Vakarelo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl) on

 

Objave imaju na hiljade oduševljenih fanova glumca. Inače, poznat po introvernosti i skromnom životu, daleko od sjaja Holivuda, Kijanu je i veliki dobrotvor - deo svojih honorara daje dečjim bolnicama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl) on

 

Nedavno je ponovo ispao veliki čovek kada je, nakon prinudnog sletanja aviona, organizovao putnicima prevoz do obližnjeg grada. Ove godine gledaćemo ga u komediji "Always Be My Maybe", a 2020. u dugoočekivanom nastavku "Bill & Ted Face the Music", kultnog filma iz devedesetih u kom su Kijanu i Aleks Vinter spasili čovečanstvo putujući kroz vreme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl) on

 

makonda-tracker