modni izbor

NA VENČANJE MARKA DŽEJKOBSA DOŠLE SU ČUVENE DAME I PRIVUKLE POGLEDE SVIH PRISUTNIH: Njihove modne kombinacije su TEMA DANA, a jedna od najlepših žena sveta mnoge je RAZOČARALA (FOTO)

0

Slavni gosti nisu propustili venčanje čuvenog dizajnera, a danas su se njihovi modni izbori na sav glas komentarisali

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovaj vikend prošao je u znaku još jednog venčanja poznatih na kom su se našle brojne slavne zvanice. Mark Džejkobs (55), jedan od najpoznatijih svetskih dizajnera, i njegov partner Čarli Defrančesko (37) sudbonosno "da" izrekli su u Njujorku.

 

Mark je nosio crno odelo i kultnu Šanel 2.55 torbicu, a Čar je zablistao u nekonvencionalnom sakou od zelenog baršuna i prikladne mašne.

 

Na listi zvanica ovog luksuznog venčanja našle su se brojne manekenke, a jedan od najboljih kombinacija bila je ona koju je ponela Emili Ratajkovski. S obzirom da je na vlastitom venčanju zablistala u žutom odelu, ne čudi da se Emili opet odlučila na žutu boju. U pitanju je ovaj put bila haljina s ekstremno dubokim dekolteom i zanimljivim okovratnikom. Kosu je skupila u opuštenu punđu, a pažnju je privlačila i bakarna senka na očima i ruž u boji kože. Manekenka je svoje čestitke srećnom paru uputila na Instagramu. "Želim vam mnogo godina sreće kakvu ste vi nama pružili sinoć", napisala je Emili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bloggers And Figures (@bloggersandfigures) on

 

Komplimente je dobila i mlada Kaja Gerber, ćerka slavne Sindi Kraford. Osamnaestogodišnja devojka odlučila se za smeđe odelo u stilu osamdesetih, koje je kombinovala uz običan crni top i jednostavne sandale. Kosu je ispeglala, a svoju prirodnu lepotu naglasila je nenametljivom šminkom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 不專業時尚評論丨ALBERT (@iam.alberrrt) on

 

Za ženska odela odlučile su se i slavne sestre Hadid. Bela se odlučila za crni autfit u kom se isticao zanimljivi top s volanom i minimalistička ogrlica. Kosu je podigla u visoki rep, pa pokazala  i šiške. Điđi se pak odlučila za maslinasto odelo i poluprozirni top, a kombinaciju je začinila crnim šeširom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @glitterfashiondreams on

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker