MODA

Ovakve čizme kraljice do sada NISU NOSILE: Leticija započela novi trend, ali joj se desio i PEH koji nije očekivala (FOTO)

2

Španska kraljica Leticija poznata je po istančanom modnom ukusu, a njena najnovija kombinacija takođe je privukla mnogo pažnje.

španska kraljica leticija
španska kraljica leticijafoto: Profimedia

Španska kraljica Leticija održala je govor na Forumu protiv raka pod nazivom "Por Un Enfoque Integral" održanom u Madridu povodom Svetskog dana borbe protiv raka. Za ovu priliku Leticija je izabrala ženstvenu kombinaciju sačinjenu od čizama do bedara i suknje 'pencil' kroja.

 

foto: Profimedia

Smeđu suknju od velura španskog brenda Uterqüe koja s prednje strane ima kopčanje na dugmad kraljica Leticija kombinovala je uz crne čizme brenda Magrit koje sežu do bedara i imaju tanku visoku potpeticu. Pripadnice kraljevskih porodica obično je nemoguće videti u ovako atraktivnom modelu čizama, ali Leticija ih je obula, jer uz njih nosi dužu suknju koja prekriva deo čizama.

 

foto: Profimedia

Vitki struk lepe 46-godišnje Španjolke dodatno je naglasio kaiš s metalnim detaljima, a pažnju je privukao i jedan odevni peh. Naime, kada je bila blizu blica fotoaparata, kraljici se ispod crnog topa nazirao beli grudnjak.

 

foto: Profimedia


 

 

makonda-tracker