Tamara Paunović, Nina Janković i Jana Milić: Uvek reci DA!

I ovogodišnji Wedding Weekend obeležila je neobična modna revija na kojoj su brojne poznate ličnosti dočarale sve čari najnovijih modela venčanica i svečanih odela
1
1 / 5 Foto: Duško Vukosavljević

Modni februar u Beogradu, između ostalog, obeležio je i jubilarni deseti međunarodni Sajam venčanica, zlatarstva i lepih stvari poznatiji kao Wedding Weekend održan u Kristalnoj dvorani hotela Hayat. Na njemu je oko sto izlagača predstavilo nove modele venčanica i muških odela, kako svetskih, tako i domaćih kreatora. Takođe, izlagane su elegantne cipele, glamurozni nakit, maštovite pozivnice i veliki izbor cvetnih aranžmana i ostale dekoracije za najsvečaniji dan. Kao i prethodnih godina, glamurozna revija Poznate dame u venčanicama održana je tokom prve večeri sajma.

Iako je udata, bivša manekenka i rukometašica Nataša Vukoje rado je pristala da ponovo ponese belu haljinu modnog salona Bella.  Mlada glumačka zvezda Nina Janković ponela je glamuroznu venčanicu modnog salona Klara M, kao i njena koleginica Tamara Dragićević koja je ponovnim izlaskom na pistu ponela model studija Čarolija, a na fotografisanju kreaciju iz studija Prostor.

- Na reviji sam se osećala kao u bajci i haljine koje sam nosila veoma su mi se dopale mada nisu u mom fazonu. Ipak, venčanica koju ću odabrati za svoje venčanje biće mnogo glamuroznija i veća – otkrila je Nina Janković.

Šarmantna Jana Milić zaštitno je lice Sajma venčanica, a za fotografisanje modnog editorijala magazina Story odenula je model salona Sreća.

- Uživala sam noseći dve originalno skrojene haljine koje su mi u potpunosti pristajale, a uspele su i da oslikaju moju ličnost. Sigurna sam i da ću na svom venčanju nositi sličnu kreaciju – smatra Jana Milić

Dok uživa u emotivnoj vezi sa dečkom Aleksandrom Cvetkovićem i kao svaka mlada dama planira svoje venčanje, bivša farmerka i mlada folk pevačica Jovana Pajić uživala je u venčanici modnog studija Bella. Manekenka Tamara Paunović tradicionalno učestvuje na ovo manifestaciji, a ove godine odenula je prelepu venčanicu modnog studija Prostor.

- Volela bih da na svom venčanju nosim originalnu i raskošnu venčanicu koja bi trebalo da bude u beloj ili šampanj boji. Bila bi to neka jednostavnija kreacija u kojoj se ne bih spoticala – rekla je Tamara Paunović

Maneken Mladen Radulović odglumio je mladoženju u odelu modnog studija Zid 2, dok je njegov kolega Zlatko Šuša nosio model salona Sreća i odelo iz studija Dukat.

Ksenija Konić

makonda-tracker