Trik Penelope Kruz za niže devojke: Štikle u kojima ćete izgledati kao da ste Viktorijin anđeo (FOTO)

0

Španska glumica Penelope Kruz zablistala je na dodeli nagrada koje dodeljuje Unija sindikata glumica i glumaca u Madridu, a svu pažnju privukle su njene vrtoglavo visoke sandale.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Penelope Kruz u poslednje vreme je zauzeta promovisanjem novog filma "Loving Pablo" u kojem glumi zajedno sa svojim suprugom Havijerom Bardenom.

 

Drama španskog reditelja Fernanda Leona de Aranoe govori o zloglasnom šefu narkokartela Pablu Eskobaru, kojeg je sjajno odigrao glumac Havijer Barden dok je uloga novinarke koja se zaljubljuje u njega pripala Penelopi Kruz.

 

foto: Profimedia

Magična haljina Penelope Kruz: Lepa glumica u očaravajućoj toaleti koju MORATE da pogledate iz svih uglova (FOTO)

 

Lepa glumica je na dodelu nagrada Unije sindikata glumica i glumaca u Madridu došla je na crveni tepih u blistavoj kaskadnoj haljini sa srebrnim nitima bez naramenica, a upotpunila ju je sa pripadajućim šalom s kojim se nežno ogrnula.

 

foto: Profimedia

Efektna kreacija dodatno je naglasila senzualnu siluetu latino glumice, a posebnu pažnju privukle su visoke sandale na platformu.

 

Elegantni model sandala s vrtoglavo visokom potpeticom od 12 centimetara vizualnoizdužuje noge i stavlja ih u prvi plan, a to je zasigurno razlog zašto se za njih odlučila i popularna glumica.

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker