OVO SAMO ONA MOŽE DA PONESE

Uvek je drugačija od svih kraljica: Maksima ponovo u centru pažnje zbog haljine o kojoj mnogi pričaju (FOTO)

0

Holandska kraljica Maksima je modnim znalcima dobro poznata po svom osobenom modnom stilu koji uključuje neobične odevne komade i aksesoare

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Elegantna kraljica Maksima koja se često vrlo visoko nalazi na top listama najbolje odevenih dama s kraljevskih dvorova, može da se pohvali sjajnim osećajem za stil i odvažnim kombinacijama koje nisu nikad dosadne.

 

Lepa Maksima ne beži ni od šarenih dezena, neobičnih šešira, originalnih modnih detalja ili lepršavih krojeva što je vremenom postao njen zaštitni znak.

 

Najseksepilnije izdanje Cecine naslednice: Anastasija blistala u dugoj haljini do poda sa dubokim dekolteom (FOTO)

 

U još jednoj nenadmašnoj kombinaciji koju je obukla za sastanak povodom Nacionalne nedelje novca, Maksima se pohvalila zavidnom linijom koju je naglasila užom haljinom.

 

foto: Profimedia

Četrdesetšestogodišnja mama troje dece izgledala je sjajno u ovoj poslovnoj kombinaciji koju je osvežila smeđim detaljima.

 

Plavokosa kraljica rođena u Argentini, iskombinovala je zanimljivu sivu haljinu ukrašenu neobičnim detaljem od resica s klasičnim salonkama neutralnih smeđih tonova od brušene kože i odgovarajućom klač torbicom.

 

foto: Profimedia

Odličan izgled zaokružila je nenametljivim mejk apom i jednostavnom frizurom osveženom pramenovima.

 

 

 

 

makonda-tracker