odličan izbor!

Kaput skuplji od nečijeg automobila: Melanija Tramp oduševila modnu javnost komadom idealnim za svaki tip građe (FOTO)

0

Supruga američkog predsednika Donalda Trampa s razlogom ima status jedne od najbolje odevenih žena na svetu - svaki komad koji ponese je pažljivo biran i laska njenoj figuri.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp i njegova prva dama Melanija pre dva dana ugostili su u Beloj kući australijskog premijera Malkolma Turnbula i njegovu suprugu Australije Lusi Turbnul. Ovo je, na neki način, bio povratak Melanije na posao, budući da se proteklih nedelja retko pojavljivala u društvu svog supruga, a dugo je nismo videli na nekom od zvaničnih prijema Beloj kući.

 

Kao i u svakoj prilici, gospođa Tramp je i ovog puta blistala - i to bukvalno! Ona je, naime, ponela odevnu kombinaciju kojom su dominirali zlatni tonovi i o kojoj će se dugo pričati.

 

 

Razlog je činjenica da gotovo ne postoji oblik tela na kom kaput koji je Melanija ponela bi odlično stajao. S obzirom na cenu, ništa manje ne treba ni očekivati od ovog komada.

 

Prva dama Amerike ponela je, naime, kaput s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana, za koji je izdvojeno, kako Dejli mejl piše, vrtoglavih 3.595 dolara!

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker