mudar izbor

Ovim potezom kupila je svakog Škota: Megan Markl se za prvu posetu Škotskoj poslužila izvanrednim modnim trikom

0

Princ Hari i njegova supruga danas su prvi put kao verenici u zvaničnoj poseti Edinburgu, a lepa Amerikanka jednim potezom obezbedila je mesto u srcima svih Škota.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Hari i glumica Megan Markl, koja će udajom za njega postati vojvotkinja od Saseksa, danas su gosti Edinburga, grada koji je izuzetno važan za britansku kraljevsku porodicu, budući da je Harijev deka Filip vojvoda od Edinburga.

 

Par su već pri prvim koracima koje su napravili u glavnom gradu Škotske pozdravili poštovaoci kraljevske porodice, a lepa Megan ih nije razočarala. Štaviše, kupila je njihova srca uz pomoć modnih trikova!

 

 

Šarmantna Amerikanka pojavila se, naime, u kaputu modne kuće Burberry koji je izrađen od vune i kašmira i ima upečatljivo dvoredno kopčanje. Ono što je najinteresantnije jeste činjenica da je ovaj model kariran, što je prepoznatljiva škotska šara.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

To, međutim, nije sve.

 

Buduća supruga princa Harija odala je, na svojevrstan način, omaž gradu koji ju je ugostio - opredelila se za zelenu torbicu modne kuće Strathberry, koja potiče upravo iz Edinburga! Ovo je drugi put da Megan nosi model ovog brenda, budući da se na svom prvom zvaničnom pojavljivanju u ulozi buduće vojvotkinje prošetala noseći tašnu baš ove modne kuće.

makonda-tracker