blistaju!

Čiji vam se stil više dopada? Kejt Midlton i Megan Markl prvi put zajedno u javnosti! (FOTO, ANKETA)

1

Okupljeni poštovaoci kraljevske porodice pozdravljali su na božićnoj misi članove slavne monarhije, a posebnu pažnju privukle su buduće jetrve

foto: Profimedia

Bilo je više nego očigledno da su buduće jetrve bile izuzetno dobro raspoložene i da su se radovale prazniku. Ovo je ujedno i prvi put da su fotografisane zajedno u javnosti.

 

Pogodite koja je ponela 250 puta skuplju haljinu: Izdanja koja su Kejt i Megan odabrale za istu priliku nisu ni nalik jedno drugom

 

I dok je Megan svog verenika uhvatila pod ruku, svi su primetili da su Kejt i Vilijam držali se za ruke. To je nešto što se zbog protokola ne viđa često u javnosti.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Na kraju je, kao i uvek pred sam početak mise, stigla i kraljica Elizabeta u kolima, noseći narandžasti kaput i veliki šešir iste boje. Najmlađi i najslađi članovi porodice princ Džordž i princeza Šarlot, nisu prisustvovali misi, kao što je to bio i do sada slučaj.

 

Zabranjeno im je da se dodiruju u javnosti: I Kejt i Vilijam počeli da krše tradiciju - i izgledaju neodoljivo! (FOTO)


Nakon crkve, članovi kraljevske porodice uputili su se u kraljičin zamak gde će ručati ćurku, a nakon toga slušaće tradicionalnu Elizabetinu božićnu čestitku i uživati u opuštenom druženju.

 

makonda-tracker