uporedite sami

Pogodite koja je ponela 250 puta skuplju haljinu: Izdanja koja su Kejt i Megan odabrale za istu priliku nisu ni nalik jedno drugom

2

Kada je princ Vilijam sa svojom dragom 2011. godine pozirao za zvanične fotografije povodom objave veridbe, mnogi su bili iznenađeni cenom Kejtine haljine.

foto: Profimedia

Kada su princ Vilijam i Kejt Midlton pre šest godina objavili da će se venčati, par je pozirao u nešto strožoj i formalnijoj atmosferi, a takav je bio i modni izbor današnje vojvotkinje od Kembridža.

 

Niko nije ni primetio Adel: Kejt Midlton više ne može da sakrije trudnički stomačić (FOTO)

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Lepa Kejt ponela je, naime, haljinu bele boje koju potpisuje britanska modna kuća Reiss i za koju je tada trebalo izdvojiti svega 300 dolara. Reč je o tzv. košulja-haljini na preklop, koja je nešto kraća, ali ipak prikladna za, recimo, poslovni sastanak. Krase je rukavi 3/4 dužine i privukla je mnogo pažnje čim ju je Midltonova ponela. Ona je ubrzo rasprodata, a slavni brend ju je nešto kasnije ponovo ponudio damama, po ceni nešto višoj od 200 dolara.

 

To Meganinu haljinu čini 250 puta skuopljom ukoliko uzmete u obzir početnu cenu toalete koju je ponela Kejt Midlton. Izgleda da ipak nemaju baš identičan ukus, kako se nešto ranije pisalo.

 

makonda-tracker