moć crvene boje

Trudnoća i mini haljine idu zajedno! Kad je Kejt Midlton skinula kaput, pola Mančestera je ostalo bez daha (FOTO)

0

Odevne kombinacije vojvotkinje od Kembridža u poslednje vreme su prepune iznenađenja, ali malo ko se nadao da će ona poneti ovako kratku haljinu...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Nakon što nas je nedavno iznenadila veoma pristupačnim kaputićem kakav možda i vi imate u ormanu, zatim ultraglamuroznom čipkanom haljinom, sportskim odevnim kombinacijama i nošenjem omiljene tijare pokojne princeze Dajane, supruga princa Vilijama ima još modnih iznenađenja za nas.

 

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton posetila je sa svojim suprugom Svetski samit medija za decu u Mančesteru. Iako trenutno čeka svoje treće dete, šarmantna vojvotkinja ne miruje - ona gotovo svakog dana izvršava svoje obaveze, i to na štiklama.

 

Ko kaže da princeze ne smeju da budu seksepilne? Kejt Midlton u trendi čizmama koje ne ume svako da nosi

 

Ne samo što uspeva da izgleda sjajno u svakoj prilici već Kejt stiže i da proba nove trendove, pomeri granice u oblačenju pripadnica kraljevske porodice i pokazuje nam da u njenom stilu baš ništa nije nemoguće!

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Tako nam je juče pokazala da nije španska kraljica Leticija jedina plemkinja koja može da nosi kratke suknje i haljine. Naprotiv, Kejt to čini jednako dobro!

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker