neočekivana kombinacija

Niko sem nje ovo ne bi mogao da nosi: Lepa glumica u ponovo u boji koja kao da je stvorena za plavuše

0

Čuvena oskarovka je očarala ne samo ljubitelje filma i pozorišta već i vrhunskog stila blistajući u neobičnoj odevnoj kombinaciji britanske modne kuće...

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Ovogodišnja dodela pozorišnih nagrada Evening Standard Theatre Awards u Londonu, okupila je niz slavnih dama koje su prodefilovale crvenim tepihom u fantastičnim kreacijama. Ipak, najveću pažnju izazvala je diva večeri, prelepa australijska glumica Kejt Blanšet, koja je nesvakidašnjim modnim izborom potvrdila zašto je ikona stila, piše Elle.

 

Zanosna Kejt se na crvenom tepihu pojavila u kompleksnoj kreaciji koja dolazi iz britanske kuće Aleksander Mekvin.

 

Ova boja najbolje stoji plavušama: Slavna glumica u izdanju koje će se godinama kopirati (FOTO)

 

Naime, dvodelni ansambl sastojao se od kropovanog ružičastog džempera s aplikacijom cvetnih ukrasa i nabrane, maksi suknje s veličanstvenom padajućom mašnom koja se veže na kukovima. Ružičasta boja kompleta i floralni print pravo su zimsko osveženje, ali evidentno je da ovaj look retko ko može da izense. Lepota australijske zvezde doprinela je da Mekvin model izgleda još lepše, dok je nežna nijansa ružičaste savršeno pristajala njenom porcelanskom tenu i platinastoj kosi. Kejt je ujedno dokazala koliko dobro nijanse svetloružičaste boje pristaju plavušama.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Talasast messy bob i šminka u boji breskve učinile su da zvezda filmova Blue Jasmine i Missing izgleda veoma sveže, a pravi izbor kako garderobe, tako i beauty intervencija dozvolili su nam da kažemo da prelepa plavuša na pravi način prkosi starenju i godinama.

 

makonda-tracker