Postaje LV muza, polako ali sigurno

Kada igra na sigurno, Bridžit Makron izgleda ovako: Off-duty izdanje prve dame naizgled je daleko od glamura... (FOTO)

0

Demonstrira svoje patriotsko modno opredeljenje - trenutno najpoznatija plavuša Francuske prošetala je Njujorkom u modelima s potpisom čuvene francuske kuće.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prvu posetu Americi, nova prva dama Francuske je iskoristila za posetu memorijalnom spomeniku žrtvama 11. septembra koje su stradale u terorističkom napadu koji je zadesio Njujork 2001. godine, piše Elle. U off-duty uniformi, Bridžit Makron izgledala je i klesi i šik u isto vreme!

 

Smirila se kontroverzna Bridžit Makron? Prva dama Francuske u krajnje formalnom izdanju - što je šokirala, šokirala je (FOTO)

 

Dva elementa u njenom izgledu odigrala su ključnu ulogu i tako nadogradila jednostavniji deo kombinacije. Govorimo o fantastičnom crnom kaputu "A" kroja, oblog završetka sa ukrašenom ruskom kragnom i crnim čizmama sa rajsferšlusom.

Jasno je da je neko u timu koji je zadužen za odevanje gospođe Makron prepoznao njenu ljubav prema LV kreacijama i to vešto iskoristio. Ipak, kako vreme odmiče postaje jasnije da trenutno najpoznatija plavuša u Francuskoj polako prelazi put od konzumenta i dolazi do kategorije Viton muze.

 

makonda-tracker