jedinstvena

To može samo Serena Vilijams: Nećete moći da poverujete u čemu je teniserka išla do oltara (FOTO)

0

Najbolja teniserka na svetu odlučila je da se ne pridržava starih pravila kada je u pitanju doterivanje za venčanje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kada se radi o izboru obuće Serena Vilijams, uvek stavlja udobnost na prvo mesto, pa se time vodila i kada je reč o njenom venčanju, piše Stil.

Naime, 36-godišnja teniserka se udala za osnivača Snepčeta Aleksisa Oanijana na intimnoj ceremoniji u Nju Orleansu. Venčanju su prisustvovali samo porodica i najbliži prijatelju, uključujući Bijonse i Kim Kardašijan.

 

Za venčanje od milion dolara, mlada je morala poneti bar dva: Venčanica Serene Vilijams - ni sama nije sanjala da će ikada obući išta slično (FOTO)

Dok je haljinom kao iz bajke mamila uzdahe, sa nakitom vrednim 3,5 miliona dolara, za obuću u kojoj je prošetala do oltara imala je zanimljiv izbor.

 

Umesto upečatljivih, vrtoglavo visokih potpetica Serena se odlučila za par ručno šivenih patika ukrašenih srebrnim i zlatnim kristalima.

 

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

 

Ono što je zanimljivo jeste da je svaki kristal ručno zalepljen na patike samo nekoliko sati pre ceremonije. Verujemo da ste iznenađeni ovim neobičnim izborom kao što smo i mi bili, a u videu možete da vidite kako je izgledao proces stavljanja kristala!

 

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

 

makonda-tracker