modna katastrofa

I to je moguće: Ovo je najlošije izdanje Melanije Tramp otkad je postala prva dama (FOTO)

3

Nakon što je sve zadivila odevnim kombinacijama koje je birala u Japanu, Melanija je odmah po sletanju u Južnu Koreju neprijatno iznenadila svoje obožavaoce.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Melanija Tramp (47) i Donald Tramp (71) sleteli su u Osan, mesto blizu Seula pre nekoliko sati. Poseta Južnoj Koreji je ključna u ovom putovanju kroz Aziju, na koje su se predsednik Amerike i prva dama uputili pre samo nekoliko dana, piše Stil.

 

Nije mogla da pronađe bolju: Melanija Tramp očaravajućom haljinom ostavila Japan bez reči (FOTO)

 

Melanija je ponela ovog puta diskutabilan kaput, neobičnog kroja ali u prelepoj boji. Tamnoljubičasti model se kopča rajsferšlusom napred i svojim oblikom nikako ne laska figuri.

 

1 / 7 Foto: AP Photo/Ahn Young-joon

 

Kaput midi dužine, sa neobičnim puf rukavima, koje prva dama često nosi, u ovoj prilici ne izgleda dobro. Njena prelepa figura se u ovoj odevnoj kombinaciji nije istakla, a stileto cipele od prevrnunte kože brenda Kristijan Labuten uz ovu boju kaputa nikako ne idu. Jedino uz šta se ove cipele trenutno slažu jeste Donaldova kravata.

 

Ima li žene koja ne mašta o ovakvim cipelama? Melanija Tramp ponovo oduševila zaljubljenice u modu (FOTO)

 

Kosa prve dame je ovoga puta nešto drugačija. Melanija je za ovu priliku vezala labavi rep, koji joj stoji savršeno, šminka je u njenom stilu... Braon naočare sa velikim okvirom, celu kombinaciju čine glamuroznijom.

 

Kako se vama čini ovaj look?

makonda-tracker