Savršenstvo

Šarlot Kaziragi & Aleksandra od Hanovera: Princeze u crnom - moćno odgovorile modnom zadatku na reviji Sen Loran (FOTO)

0

Kraljevske porodice vole ovu skupocenu marku, i to uopšte nije tajna. Na reviji Sen Loran ove dve princeze pokazale su i tačno koliko...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pripadnice plave krvi vole da prisustvuju šouu kojeg priređuje ova francuska kuća, što se i dogodilo u utorak uveče kada su pretendetkinje na monački presto u velikom stilu odgovorile modnom zadatku, piše Elle. Poznate po svojoj reputaciji "savršene u oblačenju", obe princeze, i Šarlot i Aleksandra, opredelile su se za all black izdanje.

 

Heroin chic u Parizu: Kejt Mos u sebi svojstvenom izdanju i naravno - bez ijedne greške (FOTO)

 

Mlada Aleksandra je blistala u crnoj kožnoj jakni i pantalonama, dok je suverena kraljica stila Šarlot izabrala malo provokativniju kombinaciju. Providnu košulju ispod koje se nazire brushalter prelepa brineta je uvukla u sjajne kožne bermude.

Transparenti materijal-i-koža daju moderan efekat koji je finiširan retro kaputom ravnog kroja.

Cela kombinacija bi možda prošla nezapaženo da unuka glumice Grejs Keli nije odabrala fantastične do kolena špicaste čizmice, istakla gola kolena i na jednostavan način "razbila" monohromiju crne boje.

 

Upoznajte unuku Grejs Keli: Ne voli da je nazivaju princezom, ali itekako voli da bude U CENTRU PAŽNJE gde god da se pojavi! (FOTO)

 

Brineta ovog puta je pustila kosu, i maksimalno istakla oči smoky tehnikom i naglasila usta nude karminom, koji će biti apsolutni trend ove sezone i koji zvezde obožavaju.

 

A post shared by Royal Addicted (@royaladdicted2) on

 

makonda-tracker