Odlična prilika

Dame, volite sniženja? Iskoristite popust i nabavite kvalitetne bluze, idealne za jesen!

0

Jesen je stigla! I u ovom periodu, možete da zablistate i zasenite vašu okolinu upečatljivim bojama. Iskoristite sjajne popuste, dok traju zalihe!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Obucite bluzu, koja je idealna za sve prilike - za poslovne sastanke, neformalne prilike, ali i vrlo elegantne, specijalne događaje. Osećajte se udobno, zavodljivo, i što je najbitnije - vaš novčanik nećete isprazniti!

 

foto: Promo

Elegantna bluza na preklop sa transparentnim rukavima je bluza koju svaka dama treba da ima u svom ormanu. Bluza je od muslina sa transparentnim rukavima, koji daju sofisticiranost svakoj odevnoj kombinaciji. Bluza savršeno naglašava ženstvenost i uklapa se u sve životne stilove, od patika do visokih potpetica. Povoljno utiče i na samopouzdanje, jer omogućava fantastičan osećaj u sopstvenoj koži. Dostupna je u 3 boje - crvenoj, beloj i crnoj. OVDE je možete odmah poručiti, po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

foto: Promo

 

Ovo je univerzalna bluza sa V izrezom, koju bi svaka dama trebalo da ima u svom ormaru. Osvaja jednostavnošću, finoćom i elegancijom, savršeno se uklapajući uz bilo koji odevni predmet, obuću ili aksesoar.

 

foto: Promo

Volani je čine veoma aktuelnom. Žoržet je reljefasti materijal, nežan i elegantan, sa dozom elastina radi potpune udobnosti i izuzetno prijatnog osećaja prilikom nošenja. Veoma lako se održava. OVDE ovu bluzu od žoržeta možete odmah poručiti, po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

 

 

Ovo je vrlo elegantna bluza kraćeg kroja, idealna za suknju ili pantalone sa visokim strukom.

 

foto: Promo

Dodatak volana na rukavima daje joj veoma aktuelni boho fazon. Poslovni dan učiniće veoma prijatnim, a vaš društveni život bogatijim. Povoljno utiče i na samopouzdanje, jer omogućava fantastičan osećaj u sopstvenoj koži. OVDE je možete poručiti po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

 

 

Peplum top sa širokim okovratnikom i zlatnim detaljem će privući sve poglede!

 

foto: Promo

Peplum top je izuzetno šik komad, koji će svakoj odevnoj kombinaciji dati kosmopolitski i moderan izgled. Bluza je kroja koji naglašava struk i veoma uspešno prikriva stomačić, a figuru čini veoma ženstvenom. Posebnu notu mu daje široki okovratnik sa zlatnim ukrasom. Ovu bluzu možete poručiti OVDE, po ceni od 2290 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

 

*Akcijske cene traju, dok traju zalihe.

Još fenomenalnih stvari, možete OVDE pronaći po pristupačnim cenama.

 

 

 

makonda-tracker