nikud bez njih

Za sekund mogu da vas pretvore u zavodnicu: 10 sitnica koje svaka devojka uvek mora da ima u torbici

0

Da biste brzinom svetlosti transformisali svoj look, potrebno vam je svega nekoliko sitnica...

foto: Instagram, Vivaluxuryblog
foto: Instagram, Vivaluxuryblog

Žene u torbama nose zaista svašta, a često se radi i o hrpi stvari kojima je mesto u smeću.

 

S druge strane, sigurne smo da mnoge od vas često zažale jer uz sebe nemaju nešto što vam u tom trenutku baš jako treba, a iz torbe vam ispadaju stari računi, maramice, prazni omoti od čokoladica... Vreme je da se reorganizujete i bespotrebne stvari zamenite onima koje će vam spasiti dan.

 

Košta 101 dinar, veoma je praktična i izgleda fenomenalno: Torba koju ste ovog leta na Instagramu videli bar 101 put (FOTO)

 

1. Omiljeni ruž

 

Crveni karmin je uvek najbolji izbor jer ćete u trenu izgledati sređenije. Ako u torbici imate mesta za samo jedan make-up proizvod, neka to bude baš ovaj.

 

2. Naočare za sunce

 

Pogotovo preko leta, kada je potrebno zaštiti oči od jakog sunca.

 

 

A post shared by Annabelle Fleur (@vivaluxuryblog) on

 

3. Balzam za usne

 

Svako ima svoj omiljeni, a najbolje bi bilo kupiti ih nekoliko i staviti baš u svaku torbu koju često nosite jer je usnama uvek potrebna nega, a mekane usne uvek su i privlačnije o suvih.

 

4. Gumica za kosu

 

Koliko puta ste zažalili što uz sebe nemate gumicu za kosu? Kako vam se to više nikada ne bi ponovilo, stavite po jednu u sve svoje torbe. Tako ćete i uvek znati gde su vam jer smo sigurni da većina vas često ostane bez ijedne baš kada su vam najpotrebnije.

 

5. Ukosnice

 

Isto kao i gumica, ukosnica je jedna stvar zbog koje žene često žale jer je nemaju pri ruci. A s obzirom na to da zauzima minimalno mesta, možete ih potrpati i nekoliko.

 

6. Korektor

 

Osim što uvek dolazi u praktičnom, malenom pakovanju koje ne zauzima puno mesta, korektor je make-up proizvod koji najbolje prekriva sve nedostatke, od podočnjaka do iznenadnih bubuljica.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker