nikud bez njih

Za sekund mogu da vas pretvore u zavodnicu: 10 sitnica koje svaka devojka uvek mora da ima u torbici

0

Da biste brzinom svetlosti transformisali svoj look, potrebno vam je svega nekoliko sitnica...

 

A post shared by Annabelle Fleur (@vivaluxuryblog) on

 

7. Krema za ruke

 

Grube ruke nisu nimalo ženstvene, a kako bi bile nežne, potrebno ih je redovno negovati i to ne samo preko zime. Jednu bi kremu za ruke trebalo uvek nositi uz sebe.

 

Melanija naljutila milione: Savršena odevna kombinacija u ostala u senci torbice - ovog puta ne (samo) zbog vrtoglave cene (FOTO)

 

8. Ogledalce

 

Iako danas većina telefona ima selfi kameru, ogledalo je i dalje najpraktičnije za brzinsko popravljanje šminke i frizure. Kupite jedno maleno i nosite ga uvek sa sobom, a još će bolje biti ako nađete neko koje s jedne stane ima ugrađenu četku za kosu.

 

 

A post shared by Camila Coelho (@camilacoelho) on

 

9. Žvakaće gume

 

Neki ljudi provedu pola dana izvan kuće, piju kafu i jedu te ne mogu uvek nakon toga oprati zube. Osim što se tako narušava vaša dentalna higijena, tu je i loš zadah koji uvek ostavlja pogrešan utisak o vama. Zato biste uvek uz sebe trebali da imate jedno pakovanje žvakaćih guma.

 

10. Tanki kaiš

 

Iznenadićete se koliko će vas puta razveseliti činjenica da u torbi imate ovaj modni dodatak. Pogotovo ako ste ljubitelj širokih bluza koje će tanki kaiš u trenu transformisati u potpuno drugačiji odevni komad, a vi ćete izgledati kao da ste se presvukle.

makonda-tracker