oborila sve rekorde

2,5 miliona devojaka želi baš nju: Da li vam se dopada najpopularnija venčanica na svetu? (FOTO, ANKETA)

0

Bajkovita venčanica za kojom lude mlade širom sveta! Pogledajte predivnu haljinu koju bi svaka devojka poželela na svom venčanju...

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Svaka mlada je još kao devojčica maštala da na dan svog venčanja izgleda kao princeza, a kada vidite ovu venčanicu shvatićete da su se nekim mladama snovi iz detinjstva ostvarili. piše Lepa & srećna.

 

Jedno venčanje, dve venčanice: Ruski glamur i ekstravagancija o kojima priča ceo svet (FOTO)

 

Mnoge mlade traže inspiraciju za svoju venčanicu na društvenim mrežama, pa je tako Pinterest odličan izvor slika raznih venčanica, svadbenih dekoracija i ukrasa. Međutim, jedna venčanica je posebno privukla pažnju, pa je pinovana čak više od 2,5 milona puta.

 

 

Reč je o venčanici Hollie 2.0 i delo je australijskog brenda Grace love slace. Unikatna venčanica pravo je elegantno remek-delo, a napravljena je od italijanske svile i francuske čipke.

 

Svaka mladina želja biće uslišena: Venčanica Jelisavete Orašanin, brižno i vešto satkana za najradosniji dan (FOTO)

 

Čipka je uz telo, a trake od šifona pomeraju se kada mlada hoda i nežno otkrivaju kožu. Inspirisana je stilom boginja, a kreatori ističu da je haljina veoma prijatna i da će najviše odgovarati mladama koje za venčanje izaberu neku egzotičnu destinaciju.

 

Cena ove venčanice kreće se oko 1 900 dolara! Međutim, i ove slike čarobne venčanice biće dovoljne da vam vešta krojačica napravi identičnu.

 

 

 

makonda-tracker