Niko vas ne može sprečiti da uspete

Savet najstarijeg manekena na svetu: Kada dođe vreme da zablistate, budite najsjajniji što možete (FOTO, VIDEO)

0
Dešun Vang je mladolik, ali zapravo ima 80 godina, i veoma jaku poruku koja će vam sigurno poslužiti kao instiracija...
foto: Youtube screenshot
foto: Youtube screenshot

Dešun je postao medijska zvezda nakon što je prošetao modnom pistom. Svi koji su gledali njegov ponosan hod ostali su šokirani izgledom i snagom kojom je odisao. Zbog ovoga je postao inspiracija za mnoge ljude koji su upola mlađi od njega, a već gube želju za životom.

 

foto: Youtube screenshot

On je sa 24 godine bio glumac u pozorištu, a kada je napunio 44 godine odlučio je da nauči engleski jezik. Pet godine kasnije osnovao je svoju pantomimičarsku grupu, otišao u Peking, "okrenuo novi list" i krenuo sa životom ispočetka. Godine mu, kako kaže, nikada nisu bile prepreka da pokuša nešto novo, nikada nije odustajao.

 

Žene spremite se: Ovo je plus sajz maneken koji osvaja svet (FOTO)

 

Sa 50 godina je prvi put zakoračio u teretanu i počeo da vežba. Sedam godina kasnije se opet našao na pozornici performansom "Living sculpture performance". Publika je bila oduševljena. Kad je napunio 70 godina nastavio je da vežba punom parom, svaki dan. Sa 79 godina prvi put je stao na modnu pistu i postao senzacija, ali i ozbiljan maneken.

 

foto: Youtube screenshot

Imam 80 godina i snove koje još uvek želim da ostvarim. Kada pomislite da je suviše kasno, nemojte da dozvolite da vam to bude izgovor za odustajanje.

 

Niko vas ne može sprečiti da uspete, osim vas samih. Kada dođe vreme da zablistate, budite najsjajniji što možete", poručuje Dešun.

 

makonda-tracker