nije bilo lako

"Vikali su da sam RUŽNA, gurali me...": Ova devojka je dala 40.000 € za izgled, a muškarci joj i dalje ne prilaze

3

Pre nekoliko godina, jedna od najpopularnijih Evropljanki na Instagramu izgledala je neprepoznatljivo, a ističe da ni danas nema sreće u ljubavi

foto: Instagram
foto: Instagram

Instagram model i influenserka Selin Sentino danas spada u najpopularnije Evropljanke na društvenim mrežama. Na Instagramu je prati skoro milion ljudi, a ona fotografije objavljujeretko i svaki put privuče mnogo pažnje provokativnim izdanjima.


Međutim, pravo iznenađenje svojim brojnim pratiocima priredila je kada je jednom prilikom podelila svoju 10 godina staru fotografiju, na kojoj je izgledala neprepoznatljivo!

 

Selin Sentino
foto: Instagram

Njeno ime je potom preplavilo svetske medije, ali još interesantnije od njene promene izgleda jeste zbog čega se Selin opredelila za niz operacija kojima se transformisala.

 

Kako je istakla, godinama je zbog svog izgleda bila žrtva vršnjačkog nasilja.


Svaki dan su me u školi maltretirali i uvek je razlog bilo nešto drugo: ili sam izgledala kao dečak jer nisam imala grudi, ili mi je zadnjica bila prevelika, ili su mi govorili da sam ružna, da se loše oblačim... Ništa u vezi sa mnom nije valjalo, toliko su bili zlobni – ispričala je Selin.


Ona je mučena i fizički i psihički i nikad joj nije data prilika da pokaže da li je pametna, zabavna, dobra osoba.

 


Vikali su da sam ružna, gurali me i ignorisali. Nisam imala priliku da pokažem da sam sjajna osoba, videli su samo ružnu Selin. Nikad nikome nisam ispričala to jer me je bilo sramota. Ali svi su znali da ne želim da idem u školu, stalno sam se pravila da sam bolesna – podelila je influenserka.


Kako je objasnila, svoju transformaciju započela je filerima u usnama, da bi potom korigovala jagodice, nos, vilicu, grudi...


Do prošle godine, na estetsku hirurgiju je potrošila više od 40.000 evra, a sve u potrazi za srećom i samopouzdanjem.

 


Želela sam da ponovo budem srećna, pa sam operisala sve što mi se nije sviđalo. Živimo u vremenu kada možemo da promenimo nešto što nam se ne dopada na telu, pa sam to i iskoristila – kaže Selin.


Novac je prikupila štedeći, napornim radom i tako što nije izlazila kako bi imala dovoljno za sve što je isplanirala da operiše.


Sad imam puno samopouzdanja i osećam se fantastično. Jača sam nego ikad. Ako me neko uvredi, to mi nije važno. Više niko ne može da me povredi – srećna je Selin.

 


Ipak, ona je tada istakla da joj novi izgled nije doneo ljubav, a veruje da se plaše njenog atraktivnog izgleda.


Kad izađem, momci me gledaju, ali mi nikad ne priđu, iako im se osmehnem. Ako su pijani, usude se da kažu "ćao", ali to bude sve – rekla je ona.

 

 

makonda-tracker