srpska Kris Džener

Ona više ne izgleda isto, skoro je neprepoznatljiva: Stoja drastično promenila frizuru (FOTO)

0

Ona je pored kose, napravila korekcije i na svom licu i telu, o čemu je i sama govorila. Vratila se iz Turske i sada je spremna da nastavi sa svojim obavezama i nastupima. 

foto: Antono Ahel/ATAImages.
foto: Antono Ahel/ATAImages.

Pevačica Stojanka Novaković Stoja drastično je promenila svoj izgled, a na mrežama je porede sa Kris Džener.

 

Prvi put se u javnosti sa novom frizurom pojavila na snimanju novogodišnjeg programa na jednoj televiziju. Ona je prvo došla neobavezno odevena, te je nosila duks, duboke crne čizme i iste nijanse kaput. 

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Nakon toga se presvukla u čizme sa potpeticom, i scenski kostim gde je preko fotografija prenela energiju po kojoj je ona prepoznatljiva:

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ona je za jedan portal iskreno progovorila i o  estetskim zahvatima kojima se podvrgla o Turskoj:

 

- To je poznato kod mene! Kada se menjam, menjam sve! Letos sam obećala da ću smršati i napraviti nešto novo. Pokušala sam i uspelo mi je, baš sam zadovoljna. U Turskoj sam provela 10 dana i 2 meseca oporavka. Još uvek me boli, bila sam nepokretna 3-4 dana, sreća što je moj drug išao sa mnom - priča Stoja za Pink.rs

 

 

Dosta se spekulisalo o cifri preko 100 hiljada evra koju je dala za novo lice, a evo kako ona to komentariše:

 

- Bila sam 9 i po sati u veštačkoj komi. Ne bih o cifri, ali tu je negde. Kad kažeš Turska, svi znaju da nije baš jeftino i jednostavno, ali ja sam prezadovoljna. Ove praznične dane uglavnom provodim radno. Imamo malo više posla pred Novu godinu, snimanja i sve to - dodaje Stoja.

 

- Tokom korone sam se posvetila više suprugu, deci, kučićima i prijateljima. Šta ima ima, šta nema nema, čovek mora da se navikne na dobro i manje dobro - priznala je pevačica.

 

 

makonda-tracker