šokantna transformacija

POTPUNO JE UNIŠTILA SVOJE LICE: Supruga poznatog muzičara PONOVO otišla pod nož, trpi NESNOSNE bolove i moli za POMOĆ!

1

Poznato je da ona non stop ide "pod nož", a nedavno je pokazala i rezultate svog četvrtog faceliftinga, tj. zatezanja kože lica.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Šeron Ozborn (67), supruga proslavljenog muzičara Ozija Ozborna, ima sve što poželi, ali joj nedostaje samopouzdanja, sudeći po nekim njenim postupcima. Naime, ona non stop "ide pod nož", a nedavno je pokazala i rezultate svog četvrtog faceliftinga, tj. zatezanja kože lica.
 

foto: Profimedia

Iako ova dama već ima mnogo iskustva sa plastičnim operacijama, čini se da i sama zna da je sa ovom poslednjom velikom operacijom malo preterala. Naime, lice joj sada izgleda otečeno, a priznala je i da je bila u užasnim bolovima nakon operativnog zahvata.

 

Navodno je svojoj ćerki Keli, još omamljena od narkoze, jedva izgovorila reči "Pomozi mi", jer nije više mogla da trpi užasne bolove koje je osećala.

 

foto: Profimedia

Šeron je 2013. godine u svojim memoarima napisala da se više nikada neće operisati, ali očigledno nije uspela da održi obećanje koje je dala sama sebi. Ona je do sada radila liposukciju, četiri zatezanja lica, podizanje očnih kapaka, korekciju trbušnih mišića, koristila je i botoks i filere, a podigla je, pa onda smanjila i grudi.
 

foto: Profimedia

Iako je značajan iznos uložila u izgled svog dekoltea, na kraju je 2012. odlučila da odstrani obe dojke, jer su joj lekari rekli da ima veliki rizik od razvijanja raka dojke. Zanimoljivo je da se Šeron podvrgla i estetskoj operaciji vagine.

 

- Ne postoji mnogo stvari koje nisam podigla, rezala, zategla, oljuštila ili laserski ozračila - rekla je jendom prilikom Šeron.

 

 

makonda-tracker