modni frikovi

Svetske zvezde koje su se obrukale: 5 top najvećih modnih promašaja! (FOTO)

0

Nekada baš u želi da zablistamo i zasenimo sopstvenim autfitom dešavaju se promašaji, ove svetske zvezde su to i dokazale.

kim kardašijan
kim kardašijanfoto: Profimedia

 

"Nije zlato sve što sija" i "sve mi boje lepo stoje" biće ovogodišnje krilatica kada su neki modni ispadi u pitanju. Da zvezde ne umeju baš svaki put da naprave odabir garderobe za javnost, ove mlade dame su dokaz.

 

Melanija Tramp

 

Prva dama Amerike već je viđena u tabloidima i osuđivana kada su modne kombinacije u pitanju. Ovog puta ne bi bilo toliko strašno, da su cipele nešto drugačije. Čemu motivi tigrova, leoparda...?

 

melanija tramp
melanija trampfoto: Profimedia

Paris Hilton

 

Paris je pionir starleta i njena je dužnost da javnost uvek iznenadi skandalima, ako ništa drugo, odevnim kreacijama. Kesa metalik boje? Ne, nikako!

 

paris hilton
paris hiltonfoto: Profimedia

 

Rijana

 

Lepa pevačica sa Barbadosa, sebi je priuštila malo više slobode. U ovom poglavlju imamo kesu, ali u zlatnoj varijanti. Kesu koja pretenduje da pevačici spadne sa desne... Neukusno!

 

rijana
rijanafoto: Profimedia

Kim Kardašijan

 

kako bi bez njenog doprinosa ovoj rubrici moglo da se priđe. Naime, svetska straleta je pokazala promašaje u više navrata, ali ova kombinacija koja sakati žensku siluetu, pomodrelo bela... bez brusa, gde se naziru bradavice i gde je na čudan način gornji deo podvijen pod... Da ne nastavljamo, samo pogledajte sliku.

 

kim kardašijan
kim kardašijanfoto: Profimedia

Rita Ora

 

Jorgovan boja koja ne pristaje Riti, već je čini nekako bolešljivom. Da i zanemarimo boju, pevačica deluje nedovršeno... gotovo uvek.

 

rita ora
rita orafoto: Profimedia

 

makonda-tracker