pastelno plavo je in

Modne nevolje u Beloj kući: Melanija Tramp dočekala gošću u maltene identičnoj kreaciji

0

Supruga predsednika SAD, Melanija Tramp i supruga izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, obukle su prilikom zvaničnog prijema u Beloj kući vrlo slične haljine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Melanija Tramp, supruga američkog predsednika Donalda Trampa i prva dama SAD, dobro je poznata po svojoj ljubavi prema kaputima pastelno plave boje brenda ,,Ralf Loren". Na zvaničnim događajima ona se najčešće pojavljuje upravo u kombinacijama koje uključuju odevne komade u toj boji.

 

Međutim, njena gošća Sara Netanjahu, supruga izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, odlučila je da se na zvaničnom prijemu koji je predsednik SAD Donald Tramp upriličio za nju i njenog muža pojavi u odevnoj kombinaciji koja je neodoljivo podsećala na Melanijin minimalistički stil. Sara Netanjahu je za prijem odabrala haljinu svetlo plave, pastelne boje, sa naglašenom kragnom.

 

foto: Profimedia

Melanija je takođe, izabrala da obuje pastelno plave špicaste cipele sa stileto štiklom, dok se Sara odlučila za nešto konzervativniju obuću - njene cipele takođe su špicaste, ali  u pastelno ružičastoj boji i sa nižom potpeticom.

 

foto: Profimedia

Prosudite sami kome ovaj stil odevanja bolje stoji.

 

 

 

 

makonda-tracker