Kao Gven Stefani

Devedesete sa dodatkom sestre Hadid: Karo odelo, transparentna majica i patike - odevna kombinacija koju će uskoro nositi svi (FOTO)

0

Gotovo smo sigurni da je mlada manekenka bila inspirisana nekadašnjom pevačicom grupe No Doubt, jer je njen stajling neodoljivo "vukao" na devedesete, kada je Gven postala (a onda i ostala) inspiracija mnogim modnom osvešćenim devojkama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bela Hadid je u crno-belom odelu karo dezena, transparentnoj majici ispod koje nije nosila ništa i retro patikama jedne poznate kuće otišla u restoran Gracias Madre u Zapadnom Holivudu, gde je sredinom protekle nedelje održana jedna privatna žurka.

 

U sferi lepote, manekenka se držala proverenog recepta opredelivši se za nežne tonove u boji breskve, piše Elle, dok je razdeljene šiške šnalicama sakrila ispod ostatka kose. Čitav stajling je gotovo zasigurno bio inspirisan Gven Stefani, iz dana kada je pevala u No Doubt. Pevačica je tokom '90. izgradila stil mahom na modelima muškog kroja, koje je kombinovala sa patikama i krop majicama, šetajući kul izgled kratke kose i sanjivog pogleda.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker