Povela se primerom Mišel Obame

Smirila se kontroverzna Bridžit Makron? Prva dama Francuske u krajnje formalnom izdanju - što je šokirala, šokirala je (FOTO)

0

Na svečanoj večeri organizovanoj u čast libanskom predsedniku Mišelu Aounu, prva dama Francuske Bridžit Makron zablistala je u crnoj haljini, ovoga puta, do kolena...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako se redovno može videti u odevnim komadima s potpisom brenda Luj Viton, novim izdanjem Bridžit Makron poslužila se modnim primerom bivše prve dame Amerike, Mišel Obame. Naime, za osam godina provedenih u ulozi prve dame Mišel je često znala da iskaže čast nekom političkom zvaničniku odabirom kreacija dizajnera iz njegove zemlje, a njenu modnu naviku sada je odlučila da testira kontroverzna Bridžit!

 

Prva dama Francuske uvažene goste dočekala u omiljenoj modnoj kombinaciji: Ultra kratka suknja Bridžit Makron (FOTO)

 

Nakon službene posete Njujorku francuski par Makron vratio se u Jelisejsku palatu gde su imali priliku da ugoste libanskog predsednika Mišela Aouna u pratnji supruge Nadije. Obično kontroverzna prva dama opredelila se za kreaciju slavnog libanskog dizajnera Elija Saba, koja je premijerno predstavljena u sklopu aktuelne ready-to-wear kolekcije.

 

Brižit Makron u Bugarskoj pokazala koliko je dovitljiva kada je moda u pitanju: Crno more na grudima predsednikove žene (FOTO)

 

Strukiranu haljinu činili su baršunasti, pleteni detalji na području dekoltea i rukava, a formalno izdanje Bridžit je oplemenila baršunastom ogrlicom čoker, zlatnom klač torbicom i crnim cipelama u špic sa srebrnim detaljima na peti.

 

1 / 5 Foto: Profimedia
makonda-tracker