transformacija meseca

Suze su joj lile dok su joj sekli duge zlatne kovrdže: Holivudska lepotica se ošišla na keca - sa kosom nestala i ženstvenost (FOTO)

0

Jedna od najharizmatičnijih plavuša u Holivudu iznenadila je svoje fanove transformacijom. Ipak, suze su pokazatelj da je i njoj teško palo da se odrekne svog zaštitnog znaka - duge, bujne, plave kose

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ona nas je osvojila brojnim ulogama u romantičnim komedijama, a njen zaštitni znak u svakoj roli bili su njeni dugi, zlatni uvojci. Kada kažemo jedna od najpopularnijih holivudskih plavuša, obično se jave dve asocijacije, a ako vam kažemo da nije u pitanju Riz Viterspun, znaćete da je reč o Kejt Hadson.

 

Popularna plavuša koja će za dve godine zakoračiti u šestu deceniju i dalje osvaja svojim osmehom, ali i izgledom. Uvek negovana bujna plava kosa mamila oduševljavala je sve pripadnice tabora plavuša, a neke dame čak i motivisala da se ofarbaju u najrizičniju boju. 

 

Pamtimo je po zanosnim oblinama i provokativnim spotovima, a onda je preko noći nestala: Da li biste danas prepoznali našu seksepilnu pevačicu? (FOTO)

 

Mnoge obožavateljke popularne glumice pitale su se kako njena kosa nakon toliko godina farbanja, blajhanja i tretiranja uopšte nije izglubila sjaj, a Kejt do sada nije podelila ni jedan zanimljiv trik.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker