transformacija meseca

Suze su joj lile dok su joj sekli duge zlatne kovrdže: Holivudska lepotica se ošišla na keca - sa kosom nestala i ženstvenost (FOTO)

0

Jedna od najharizmatičnijih plavuša u Holivudu iznenadila je svoje fanove transformacijom. Ipak, suze su pokazatelj da je i njoj teško palo da se odrekne svog zaštitnog znaka - duge, bujne, plave kose

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ona nas je osvojila brojnim ulogama u romantičnim komedijama, a njen zaštitni znak u svakoj roli bili su njeni dugi, zlatni uvojci. Kada kažemo jedna od najpopularnijih holivudskih plavuša, obično se jave dve asocijacije, a ako vam kažemo da nije u pitanju Riz Viterspun, znaćete da je reč o Kejt Hadson.

 

Popularna plavuša koja će za dve godine zakoračiti u šestu deceniju i dalje osvaja svojim osmehom, ali i izgledom. Uvek negovana bujna plava kosa mamila oduševljavala je sve pripadnice tabora plavuša, a neke dame čak i motivisala da se ofarbaju u najrizičniju boju. 

 

Pamtimo je po zanosnim oblinama i provokativnim spotovima, a onda je preko noći nestala: Da li biste danas prepoznali našu seksepilnu pevačicu? (FOTO)

 

Mnoge obožavateljke popularne glumice pitale su se kako njena kosa nakon toliko godina farbanja, blajhanja i tretiranja uopšte nije izglubila sjaj, a Kejt do sada nije podelila ni jedan zanimljiv trik.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

Da je posvećena karijeri nije tajna i očigledno je da je spremna na sve kako bi ulogu koja joj je dodeljena odigrala besprekorno. Iako bi mnogim damama šišanje "na keca" bilo neprihvatljivo, za Kejt je to samo deo posla, mada je očigledno na jednoj od fotografija da je pustila i po neku suzu. Sela je u stolicu i pozdravila se sa svojim dugim plavim uvojcima.

 

Voditeljka napravila novu promenu: Da li vam se sviđa kako sada izgleda Nikolina Ristović? (FOTO)

 

Pogledajte kako sada izgleda.

 

1 / 3 Foto: Profimedia
makonda-tracker