čine čuda

Zakamuflirajte prljavu i masnu kosu: 7 načina da vaša kosa za 5 minuta izgleda čisto i sjajno (FOTO)

0
Nekad jednostavno nemamo vremena ili pak volje da opremo kosu, ali i dalje želimo da nam kosa izgleda lepo, čisto i sjajno. Predstavljamo vam sedam trikova za oblikovanje neoprane kose sa kojima možete postići željeni efekat

 

4. Fen za kosu
Za ostvarivanje svežeg izgleda kose ponekad je dovoljno osušiti već suvu kosu fenom, a potom je stilizujzte po želji. Na taj način rešićete se viška masnože i kosa će vam izgledati kao da ste je upravo oprali.

 

Zaboravite na skupe preparate: Recept od samo 4 sastojka koji TRAJNO ispravlja kosu! (VIDEO)

foto: Profimedia

5. Pranje nekih delova kose
Ovo je super trik ako nemate vremena za temeljno pranje kose, ali imate dovoljno za bržu verziju. Operite u lavabou ili nad kadom samo prednji deo kose i delove sa strane, nanesite malo regeneratora, isperite i osušite fenom. Ovaj trik ostavlja utisak kao da ste u potpunosti oprali kosu.

foto: Shutterstock

6. Dečiji puder
Sipajte dečiji puder u dlanove i prođite s njima kroz kosu. Psebnu pažnju posvetite korenu kose i potiljku. Kosa će biti mirisna i odmah će izgledati bolje jer puder upija masnoću.

foto: Profimedia

7. Ukosnica
Uvijanje prednjih pramenova kose i njihovo pričvršćivanje lepom ukosnicom odličan je i vrlo brz način da stvorite iluziju oprane kose. 

 

Tri stvari su ključne, inače pravite veliku grešku: Koliko često zaista treba da perete kosu

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker