ovo sigurno imate u kući

Ne košta maltene ništa, a čini čuda već posle prvog pranja: Evo kako da rešite BAŠ SVE probleme s kosom

0
Ako želite da pobedite masnu kosu, perut, slabe i lomljive vlasi, ubrzate rast kose... vaša potraga za ekonomičnim i delotvornim trikom je završena!
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Verovatno nikada niste pomislili da biste mogli da je iskoristiti u te svrhe.

 

Radi se o morskoj soli, koja svakako nije dobra ukoliko je u velikoj količini koristite za pripremu hrane, ali jeste, na primer, savršen prirodni preparat za vašu kosu.

 

Ove greške ponavlja svaka dama: Najgore stvari koje možete da činite prilikom feniranja kose (FOTO)

 

Naime, morska so će vam pomoći u slučaju da imate masnu kosu ili perut. Takođe, ukoliko je koristite u ove svrhe, ubrzaće rast vaše kose. Jednom rečju, kosa će biti zdravija!

 

Povećano lučenja lojnih žlezda uzrok je toga da vam se kosa preterano masti. Ako je lučenje lojnih žlezda kod vas prirodno pojačano, onda se problem ne može iskoreniti.

 

foto: Profimedia

Ali ako je tome uzrok uzimanje antibiotika, hormonski disbalans ili policističnost jajnika, ovu pojavu možete držati pod kontrolom.

 

Između ostalog, ovaj problem možete rešiti dodavanjem (otprilike) tri kašičice morske soli u šampon, a stručnjaci garantiraju da se rezultati mogu videti već nakon prvog pranja.

 

Ovo vam nijedan frizer neće reći: 4 trika zahvaljujući kojima slavne dame imaju SAVRŠENE frizure

 

Perut ćete sprečiti tako što ćete nežno utrljati morsku so na teme glave. Zatim ćete teme masirati, oko 10 minuta, a nakon masaže ćete oprati kosu.

 

Morska so dokazano pomaže i u stimulaciji rasta kose. Prvo operite kosu, a zatim ponovo izmasirajte teme ovom namirnicom, ostavite tako od 10 do 15 minuta. Isperite so sa kose i tretman ponavljajte dva puta nedeljno. Rezultati su sjajni.

 

 

makonda-tracker