krademo od najboljih

Ovo vam ni jedan frizer neće reći: 4 trika zahvaljujući kojima slavne dame imaju SAVRŠENE frizure

0
Svaki frizer ima svoje trikove, bilo da su to oni najporstiji koji podrazumevaju pravljenje kovrdža peglom za kosu ili oni komplikovaniji koji podrazumevaju kombinacije nekoliko proizvoda i različitih tehnika.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada su u pitanju Niki Nelms, Sara Potempa, Pol Norton i Rod Ortega, slobodno možemo reći da je reč frizer u njihovom slučaju prevaziđena, oni su stilisti za kosu, a poznata imena njihovih klijenata potvrđuju zaslužen kredibilitet koji imaju u ovom svetu, piše Elle.rs.

 

Ovi proslavljeni frizeri, majstori svog zanata, koji su odgovorni za besporekorna hairstyle izdanja Riz Viterspun, Solanž Nouls, Keli Roland, Blejk Lajvli i Viktorijinih anđela, u svom rukavu imaju neke krajnje jednostavne, a tako efektne trikove.

 

Stručnjaci savetuju: Kako da negujemo kosu u ekstremnim uslovima

 

Niki Nelms: Bežični uvijač i pegla za kosu 

 

Jeste li već videli jedan od naših omiljenih alata za kosu u ovom savremenom izdanju? Mi smo oduševljeni i zahvalni onome ko se setio ove fanastične ideje. Ne samo što nam sam kabl uporno smeta pri ispravljanju (ili uvijanju kose) već je ovo odlična spravica kada žurite ili ste na putovanju. Utikači u svakoj zemlji nisu isti, takođe ponekad su na nezgodnim mestima, a pride možete stilizovati (ili popraviti) frizuru u toku samog puta. 

 

Mnoge poznate lepotice su se već odlučile: Frizura koja će definitivno dominirati u 2017. godini

 

Sara Potempa: Pripremite šiške

 

Ukoliko imate guste, ravne šiške koje prekrivaju čitavo čelo,najbolji način da ih stilizujete, a da dobiju onaj lep prirodan i razbarušen izgled, jeste taj što ćete im se posvetiti bukvalno odmah nakon pranja kosa. Čim izađete iz kade obrišite kosu peškirom i nanesite penu na šiške. Ali vrlo malo, tek toliko da pena prekrije trećinu dlana. Potom, tokom sušenja kose četkom za uvijanje prođite kroz šiške, dok je topao vazduh fena uperen u njih. Ali ih ne uvijajte, jednostavno se potrudite da ih razbarušite što više.

 

Pol Norton: Koristite lak pre i nakon uvijanja kose

 

Ovo je (makar za nas) potpuno otkrovenje. Nanošenje spreja pre no što počnete sa uvijanjem, daje kosi dodatnu sposobnost oblikovanja. Mnogo jednostavnije ćete dobiti željene talase i biće naravnoo postojaniji, ali onda nikako ne preteterujet sa nanošnjem laka nakon uvijanja.

 

 

foto: Profimedia

 

Rod Ortega: Suvi šampon na čistu kosu

 

Frizer Blejk Lajvli zaslužan je za izgled njene bujne i uvek savršeno stilizovane kose, ali i još jedan detalj ovde igra glavnu ulogu, to je šampon za suvo pranje kose, koje Rod Ortega nanosi na glumičinu kosu per no što počne da je oblikuje. Čistu, isfenerianu kosu poprska čitavom dužinom sa suvim šamponom, a potom je dalje stilizuje u punđu ili uvija. Kaže da ovo pomaže da se kosa lakše stilizuje, čini je težom, a pritom vlasi ipak nisu prezasićene teškim proizvodima kakav je lak za kosu.

makonda-tracker