sjajan savet

ŽELITE SAVRŠENU FRIZURU I OBLIKOVANU BRADU? Sve što vam je potrebno je OVO!

0

I muškarci brinu o svom izgledu i posvećuju sebi vreme za sređivanje. Oni koji vole da puštaju bradu i da imaju jedinstvenu frizuru izdvajaju mnogo vremena i novca.

foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

Sada možete i sami to radite, jer sve što vam je potrebno jeste profesionalni vintage trimer!

 

hangar
foto: Promo

 

Četiri različita nastavka i mogućnosti doatnih podešavanja će učiniti da vam kosa i brada izgledaju kao da ste upravo izašli iz salona! Ovaj trimer dizajniran sa posebnom T – oštricom će omogućiti precizno oblikovanje kose, brade i brkova! Zahvaljujuči preciznom podešavanju oštrice možete stvoriti oblik frizure koji god poželite – stilovi stršljenja, kratka, srednja itd.

 

Zahvaljujući snažnom i jakom motoru, ovaj trimer će vam oblikovati kosu brzo i lako! Neće se zaglavljivati niti zaustavljati na oštrim i gustim tipovima kose! Lako se održava, jer noževe nakon upotrebe možete jednostavno isprati pod mlazom vode i to je sve što je potrebno za njegovo održavanje! Njegov tanak dizajn ga čini vrlo udobnim i jednostavnim za rukovanje. Napunite bateriju uz pomoć punjača i uživajte u sređivanju. Mogućnost bežičnog rada omogućava njegovu primenu bilo gde i bilo kad.

 

hangar
foto: Promo

 

Ergonomski dizajn, kvalitetan materijal i elegantan izgled će učiniti ovaj trimer i savršenim poklonom! Mogućnost pravljenja različitih oblika, bežičan rad i lako punjenje će vas oduševiti! Budite uvereni da će ovaj trimer postati jedini arsenal koji vam treba za vašu frizuru.

 

Paket sadrži:

1 x trimer sa T – oštricom
4 x nastavci (1,5 mm, 2 mm, 3 mm 4 mm)
1 x punjač
1x baterija
1 x četka za čišćenje
1x ulje za podmazivanje

 

Ovaj vintage trimer OVDE možete poručiti po ceni od 1.350 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

makonda-tracker