Frizure

TRIK koji će učiniti da vaš autfit izgleda SKUPLJE: Pogledajte kako stilizovati frizuru prema dekolteu

0

Glava čini čoveka, zato obratite pažnju na frizuru koju nosite. Kombinovanje frizure uz autfite može biti vrlo nezgodno, evo nekoliko predloga koji će vam pomoći u odabiru.

Izaberite savršenu frizuru uz ove trikove
Izaberite savršenu frizuru uz ove trikovefoto: Sergio Monti / Panthermedia / Profimedia

Bilo da je rolka ili dublji dekolte, špic,kocka ili srce, za svaki dekolte postoji odgovarajuća frizura. Evo nekoliko primera koji će vam pomoći da uskladite frizuru sa dekolteom.

 

1. Rolka, čamac dekolte - visoki rep 

 

Ako nosite rolku najbolje bi bilo da vam lice bude otvoreno, to jest da nama kose koja bi ga prekrila. Najbolja frizura za tako nešto je visoki rep. Ne samo da će vam "otvoriti lice", nego će i sam autfit doći do izražaja. 

 

Kada je u pitanju7 čamac dekolte, situacija je malo drugačija. U ovom slučaju visoki rep naglašava vrat i njegovu eleganciju. 

 

 

2. Top bez bretela - spuštena kosa

 

Kada je u pitanju dekolte koji potpuno otkriva ramena većini je prva pomisao zavezana kosa kako bi dodatno istaklo gola leđa i grudi, međutim neretko ova kombinacija ume da izgleda jeftino, pogotovo ako je u pitanju svečani događaj. 

 

Zato je uz dekolte bez brtela najbolja spuštena kosa. Bilo da je uvijena ili ravna, duža ili kraća, neka ničeg elegantnijeg od kosa koja dodiruje ili padsa preko golih ramena.

 

 

3. Srcoliki dekolte - raskošna punđa

 

Srcoliki dekoltei su bili veliki hit prošle godine, a po svemu sudeći biće i ove. Ovako interesantan dizajn zahtreva interesantnu frizuru. Popularan je među venčanicama i buduće mlade ga neretko biraju. Frizura koja če učiniti da svaki komad odeće ovog kroja zasija jeste punđa.

 

 

4. Kockasti dekolte, dekolte na jedno rame - podignut prednji deo kose

 

Frizura koja će istaći dekolte i otvoriti lice istovremeno, najelegantnija frizura popularna širom sveta još poznata i kao "pola gore, pola dole". Savršena je za dekolte na jedno rame jer naglašava njegov kroj. 

 

Za detaljnije objašnjenje pogledajte video.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO 

U par poteza do frizure kao iz salona uz pomoć pegle 

 

 

makonda-tracker