probajte što pre

Podmlađuju, ženstvene su, a kosa deluje gušće! 3 jesenje frizure koje dominiraju Tik Tokom (a možete ih stopiti u jednu)

0

Ako želite da promenite frizuru ove sezone, obavezno probajte neki od Tik Tok trendova kojima su infleunserke opsednute

Bob frizura je uvek dobra ideja, zar ne?
Bob frizura je uvek dobra ideja, zar ne?foto: Look Studio, Shutterstock

Prelazna sezona odličan je period da napravite veće promene u svom stilu – počnete da nosite kraće suknje, oversized krojeve ili platforme, a obično počinjemo od kose.


Što se tiče mikrotrendova u svetu frizura, tri su posebno primetne u poslednje vreme, naročito na društvenoj mreži Tik Tok, koja polako zamenjuje Instagram kao najuticajnija u svetu mode.


Najbolje od svega je to što ova tri trika za trendi jesenju frizura možete stopiti u jednu i dobiti nezaboravan look za kraj godine.

 

  • Intenzivna čokoladna nijansa

 


Tokom leta se okrećemo svetlijim pramenovima, a u jesen – toplim i zemljanim nijansama. Zato ni ne čudi šta se obično riđa boja vraća u modu na jesenjoj sezoni, ali ove godine će primat imati čokoladni ton smeđe boje.


To posebno važi za raskošne i intentivne nijanse, a uz poneki svetliji pramen ili bakarni odsjaj možete napraviti iluziju boljeg volumena.

 

  • Razdeljak sa strane

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

 

Neko vreme, poznate lepotice, na prvom mestu najpopularnije manekenke, vratile su se razdeljku na sredini glave. Ipak, u poslednje vreme, sve više uticajnih devojaka na mrežama nosi razdeljak sa strane, koji pruža vrlo sofisticiran izgled.

 

  • Talasasti bob

Bob je vanvremenska frizura i ultimativni trik za podmlađivanje uz pomoć kose, a u jesen ga fenirajte na talase i izgledaćete razigranije, vedrije i vrlo šik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)


Spojite ova tri trenda u talasasti smeđi bob prebačen sa strane i spremni ste za sezonu za pamćenje!

 

BONUS VIDEO

PUŽ PUNĐA ODLIČNA FRIZURA ZA SREDNJU I DUŽU KOSU

 

makonda-tracker