SAVRŠENE LOKNE BEZ MUKE: Brzo i jednostavno za fenomalnu frizuru uz pomoć OVOGA!

0

Želite da imate savršene lokne, a za frizera nemate da odvojite ni vreme ni novac. Postoji jednan način da napravite idealnu frizuru i zasnosne lokne!

foto: Profimedia / Iuliia Nemchinova / Alamy / Alamy /
foto: Profimedia / Iuliia Nemchinova / Alamy / Alamy /

Perfect Curl Machine je idelano rešenje i pravi spas! Uvek će stvoriti željene lokne, bez obzira da li je vaša kosa duga ili kratka. Nežno, brzo i lako kosa je uvučena u keramičko ležište koje zagreva iz svih pravaca. Kosa nije zategnuta niti se kida, a potrebno je samo nekoliko sekundi do savršenih lokni.

Online kupovina
foto: Promo

Aparat poseduje i audio zvuk koji obaveštava kada kosu treba ispustiti odnosno kada smo dobili savršenu loknu. Postoje podešavanja na tri različite temperature ( 190C,210C, 230C) i tri tajmera kako bismo dobili različit izgled lokne, od blagog talasa do super izdefinisane lokne.

 

Ugrađen je svetleći indikator koji pokazuje kada je aparat spreman za upotrebu, kao iautomatsko isključivanje aparata pri dostizanju željene temperature. Ima okretni kabl čitavom dužinom i poseduje on/off prekidač sa indikatorom. Ako ga ne koristite duže od 20 minuta, aparat automatski prelazi u „SLEEP“ fazu.

Online kupovina
foto: Promo

Budite ponosne na vašu frizuru i poručite ovaj profesionalni uvijač OVDE ili pozivom na 011/4420-502 svakog radnog dana!

makonda-tracker