ISPROBAJTE

GUBITE KOSU: Evo šta ima efekta u borbi protiv opadanja, a da nije skup tretman ili šampon!

0

Iskustvo vam govori da većina stvari koje ste probali sa ciljem pospešivanja rasta kose nije dala nikakve rezultate. Ali ono što je učinilo zadovoljnim na milione ljudi širom sveta i to oba pola, jeste ova spravica koja funkcioniše sasvim logično – dermaroler.

foto: Promo
foto: Promo

Dermaroler je tretman mikroiglicama, ali ne skupi tretman koji se radi u salonu, već tretman koji radite sami kod kuće. To je valjak sa iglicama koji vam omogućava da redovno radite tretman bez odlaska u salon, u udobnosti svoga doma. Igle prodiru ispod površine kože da bi vam omogućile optimalan tretman. Roler sa iglicama se okreće za 360 stepeni, što znatno olakšava samostalno tretiranje kože glave. Ako se pravilno koristi, ako se ne pritiska, dermaroler ne izaziva bol.


Koliko je zaista efikasan?


Dermaroler nije nikakva čarolija u smislu da vam obećava nešto nerealno, već funkcioniše vrlo logično: iglice pospešuju prokrvljenost na delu koji tretirate i tako se pospešuje rast kose na mestima gde se proredila.

 

Dermaroler
foto: Promo

Dermaroler vam omogućuje vrhunski tretman kod kuće i za malo novca. Ima ergonomski dizajn. Moći ćete lako da ga koristite i neće vam ispadati iz ruku, jer je ručka napravljena tako da se ne kliza, da vam bude lakše da radite tretman.


Da stvar bude bolja, uopšte nije skupa spravica. Klikom OVDE može da se poruči po i te kako pristupačnoj ceni koja je, pritom, sada dodatno snižena. A ako vam je lakše, možete i da pozovete na 011/6 888 999.


On nije namenjen samo za kožu glave i podsticanje ponovnog rasta kose, već se njime može tretirati i lice. Spisak benefita je vrlo dug:


⦁ Povećava efikasnost kozmetičkih preparata
⦁ Eliminiše ožiljke od akni
⦁ Sužava pore
⦁ Učvršćuje kožu
⦁ Smanjuje bore
⦁ Eliminiše tamne fleke
⦁ Eliminiše hiperpigmentaciju
⦁ Izglađuje duboke bore oko očiju i usana
⦁ Vraća i ujednačava ton i teksturu kože
⦁ Podmlađuje kožu


Klikom OVDE može da se poruči po i te kako pristupačnoj ceni koja je, pritom, sada dodatno snižena, a ako vam je lakše možete i da pozovete na 011/6 888 999.

 

Dermaroler
foto: Promo

 

makonda-tracker