MOMENTALNO REŠENJE

Sjajan TRIK koji primenjuju poznati: Evo kako da retka kosa izgleda gušće

0

Kad opadne kosa, opadne i samopouzdanje, nebitno da li se radi o ženama ili muškarcima. Ako ste se susreli sa ovim, onda ste sigurno probali i bezbroj kojekakvih preparata u nadi da će vam kosa ponovo porasti, ali to se nije desilo.

foto: Promo
foto: Promo

Ono što vam mi predlažemo nije nešto od čega raste kosa, jer to očigledno ne može ni jedan preparat da vam omogući, ali je ultrakorisno – pogledajte OVDE!

 

Za svega nekoliko sekundi vaša kosa može da izgleda kao da je zaista porasla! Kako to? Postoji nešto što se zove REVOLUMEN HAIR! To su pamučna vlakna u vidu praha koja se posipaju na one delove gde je kosa proređena, pokrivaju one delove gde se vidi koža glave, pa samim tim postojeća kosa izgleda gušće, lepše. Neće da spadaju, da ostaju po odeći, već čvrsto stoje tamo gde ste ih posuli do narednog pranja. A u jednom pakovanju ima i za do 75 nanošenja.

 

Revolumen
foto: Promo

***Sada su na AKCIJI, pa iskoristite priliku da ih poručite ODMAH na broj 011/6 888 999 ili online OVDE!***

 

Ono što je vrlo važno istaći da ova vlakna ne izazivaju bilo kakve iritacije, alergije, a isto tako nema bojazni ni da će spasti na normalnom vetru. Takođe, kosa ne izgleda neprirodno kada se vlakna nanesu, a nanošenje je ultrajednostavno u šta se možete uveriti i u narednom videu.

 

 

***Revolumen Hair vlakna možete da poručite ODMAH na broj 011/6 888 999 ili online OVDE u nijansi koja najviše odgovara boji vaše kose***

 

Revolumen
foto: Promo

 

makonda-tracker