sjajno

Svaki dan se borite sa ZAMRŠENOM KOSOM? Ovo će vam pomoći da je ne čupate i ne lomite

0

Ako ste i vi jedne od onih kojima se kosa često zamrsi posle spavanja ili posle neke napravljene frizure, onda imamo sjajan predlog za vas! Ne morate više da je čupate, kidate i lomite raznim češljavima i četkama, jer sada postoji jedna koju ćete uvek koristiti - pogledajte OVDE!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Specijalna Detangler četka za lakše raščešljavanje je genijalna četka kojom nema ko nije oduševljen: oni sa ravnom, kovrdžavom, retkom, gustom, dugom i kratkom kosom. Zašto je posebna? Ima specifičan raspored „iglica“, a to omogućuje da se očešljate bez kidanja i šišanja češće nego što želite. Vrlo je lagana, a oblik joj je takav da se lako drži u ruci. Ne zauzima mnogo mesta, pa je možete poneti gde god da krenete – poručite je OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po fantastično AKCIJSKOJ ceni od 690 rsd, u nekoliko vrlo atraktivnih boja!

 

hangar
foto: promo

 

Ova fantastična četka takođe utiče i na bolju cirkulaciju, pa samim tim i rast kose. Zbog toga vrlo pozitivno utiče i na kvalitet kose, pa je poželjno da je svaka žena ima kao saveznika u nezi.

Poručite svoju Detangler četklu ODMAH putem telefona na broj 011/6 888 999 ili online OVDE po ceni od 690 rsd!

makonda-tracker